alakformalas header csempe 01
alakformalas header csempe 02
alakformalas header csempe 03

PBSerum kezelések

A PBSerumok vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélok. A már megfelelő arányban összekevert alapanyagok aktív összetevőivel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni nagyon rövid idő alatt. A széles termékskálán minden bőrproblémára megtalálod a leghatásosabbat. A szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes.

A szérumok erőssége, hogy minden fiola tartalma liofilizált, így tartósítószer nélkül, bontatlan csomagolásban akár 15 évig is megőrzik szavatosságukat. Kizárólag a PBSerum fejlesztette ki a kémiai összetevők helyett azokat a teljesen természetes bioaktív enzimeket, amik miatt a termékek egytől egyik egyediek és hatásosak lesznek. A Kollagenáz, Hialuronidáz, Keratináz és Lipáz enzimek ott hatnak, ahol kell és az átlagos szérumoknál mélyebben hatnak, így érhetők el velük rövid időn belül igazán kiemelkedő eredmények.
pbserum parallax kep
Válaszd a különleges összetételű és minőségű, rendkívül tiszta és mélyen ható PBSerum koktélokat és az azonnali, látványos eredmény meg fog győzni!
Az arc- és testkezelők mindegyike specifikus bőrproblémára lett kifejlesztve. Mindegyik szérum akár magában, akár több fennálló probléma esetén kombinálva is használható, ezáltal minden kezelés maximálisan személyre szabható.