alakformalas header csempe 01
alakformalas header csempe 02
alakformalas header csempe 03

Lipolézer (DLT)

Turbókúra: akár 2 hét alatt látványos eredmény
A lipolézer 100%-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer, mely rugalmasabbá és feszesebbé teszi a kezelt bőrfelületet.

A fájdalommentes lézeres alakformálás során a bőr alatti területekre behatoló lézersugár stimulálja a zsírsejteket, melyek vizet, glicerint és zsírsavat bocsátanak ki. Ennek köszönhetően a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez. A feloldott zsír a szervezetből természetes élettani folyamatokkal távozik, ezért az eljárás teljes mértékben biztonságos.
lipolézer parallax kép

A Kezelés hatásai:

  • Helyi zsírbontás
  • Narancsbőr (cellulit) csökkentése
  • Karcsúsítás, feszesítés
´´
Biztonságos és hatékony zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon.

A leglátványosabb eredményért 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformáló technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagymértékű és gyors zsírvesztésre.

A DLT Technológia a legújabb lipolézer technológia, mely segítségével a lipolézeres kezelések még hatékonyabbak lesznek. Mivel a technológia dupla hullámhosszon kezel (660 és 980nm) így egyszerre fejti ki hatását a felszíni, illetve a mélyebben fekvő zsírsejtekre.

Nincs lábadozási idő, hegesedés, fájdalom, kellemetlen érzés. A kezelt személy ugyanúgy folytathatja mindennapi rutinját.

Terhesség után 6 héttel már végezhető kezelés.

Ellenjavallatok

  • Terhesség
  • Túlsúly
  • Pacemaker
  • Kevésbé hatékony diabéteszes pácienseknél, vagy pajzsmirigy betegeknél (anyagcsere-zavarokkal rendelkezőknél)