kézápolás header csempe 1
kézápolás header csempe 2
kézápolás header csempe 3

kézápolás

A kéz az önkifejezés egyik eszköze, sok mindent elárul tulajdonosáról. Legyen szép ápolt kezed, természetes hatású, divatos körmökkel.

Manikűr

Egy jó manikűr segít tökéletessé varázsolni kezeinket, így környezetünk felé ápoltságot, igényességet, magabiztosságot sugárzunk.
kézápolás parallax kép

Elérhető manikűr szolgáltatások

Hagyományos manikűr

A hagyományos manikűr kezelés a kezek tisztításával és fertőtlenítésével kezdődik. Ezt követően a kéz vízben való áztatásával felpuhítjuk a körömbőrt, majd formára igazítjuk a körmöket ollóval vagy reszelővel. Végezetül, feltoljuk, majd levágjuk a köröm körülötti felesleges bőrt, bőrkeményedéseket és körömápoló olajat masszírozunk a körömágyakba.

Francia manikűr

A francia manikűr nem a francia lakkozást jelenti. A kezek tisztítását és fertőtlenítését követően körömbőr-oldó folyadékkal felpuhítjuk a körömbőrt, majd formára igazítjuk a körmöket. Eltávolítjuk a köröm körülötti bőrt és a bőrkeményedéseket, végül körömápoló olajat masszírozunk a körömágyba.

Japán manikűr

A Japán Manikűr visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Francia vagy hagyományos manikűrt követően a köröm méhviasz kezelést kap.

A méhviasztól erősödik, élénkül a színe, mivel a viasz lényegében feltölti a köröm anyagát, így simább és egyenletesebb lesz a felülete. Talkum porral fixáljuk, mely a hatóanyag körömbe zárását, a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.
kézápolás parallax kép

Paraffinos kézápolás

Kezünk a mindennapos igénybevétel hatására kiszárad, bőrünk elvékonyodik, kirepedezik, érzékennyé válik. E problémák kezelésére szolgál a paraffinos ápolás.

Fertőtlenítést követően a kézfejet bőrradírral átdörzsöljük, leöblítjük, majd vastagon felvisszük a hatóanyagos krémet. Ezután belemártjuk mindkét kézfejet a meleg paraffinba, nejlon és pamutkesztyűbe tesszük a kezeket negyedórára. Az ápoló anyagok, gyógykrémek a meleg hatására a kitágult pórusokon jobban felszívódnak.A paraffinos kezelést követően kezünk puhává és bársonyossá válik.

CNDTM ShellacTM és Creative PlayTM Géllakk

A kaliforniai központú CND (Creative Nail Design, Inc.) 1979-es alapítása óta nemzetközileg is vezető szereplővé vált a professzionális köröm-, kéz- és lábápolásban, számos levédett márkatermékével. A körömápolás mélyen elkötelezett szakértőjeként a CND jelentős időt és anyagi forrást szentel a termékek kutatására, fejlesztésére és a szakképzésre.

Mind a Shellac, mind a Creative Play Géllakk hatalmas előnye, hogy használata előtt nem kell a köröm felületét előreszelni, reszelés nélkül leoldható, így nem sérti a köröm természetes felületét, illetve hypoallergén. A végeredmény minimum 14 napig tartós, tükörfényes köröm.

A CNDTM ShellacTM főbb jellemzői

  • A ShellacTM egyszerű, mint a lakkozás
  • Tartós, mint a legjobb UV zselék
  • Nem károsítja a természetes körmöket
  • Az eredeti körömminőségen nem változtat
  • Percek alatt, reszelés nélkül eltávolítható

Creative PlayTM Géllakk főbb jellemzői

  • Nincs reszelés, nem sérül a természetes köröm
  • Minden rétege leoldható
  • Magas fényű, hetekig tartós
  • Káros anyagoktól mentes
  • Intenzív színek